Shkarkuesi i imazheve Pinterest

Duke shkarkuar Foto, Imazhe dhe GIF nga Pinterest!

Çfarë është një Shkarkues i imazheve Pinterest?

DotSave është një Shkarkues i Imazheve Pinterest i krijuar për të ndihmuar përdoruesit në ruajtjen e imazheve, gif-ve nga Pinterest në pajisjet e tyre lokale për përdorim personal ose referencë.

Si të përdorni Pinterest Image Downloader

 • Shkoni te postimi i Pinterest që përmban imazhin që dëshironi të shkarkoni. Kopjoni URL-në e atij postimi nga shiriti i adresave të shfletuesit tuaj.
 • Në Pinterest Image Downloader, duhet të ketë një fushë ose zonë ku mund të ngjisni URL-në që keni kopjuar. Kjo është zakonisht vendi nga ku shkarkuesi do të marrë imazhin.
 • Klikoni në butonin "Shkarko" ose shtypni veprimin e duhur për të nisur procesin e shkarkimit. Shkarkuesi më pas do të hyjë në postimin e Pinterest dhe do të marrë imazhin.
 • Zgjidhni cilësinë e imazhit që dëshironi të shkarkoni. Nëse kjo është e disponueshme, zgjidhni nivelin e dëshiruar të cilësisë.
 • Pasi imazhi të merret dhe të jetë gati për shkarkim, zakonisht do t'ju kërkohet ta ruani atë në pajisjen tuaj. Zgjidhni vendndodhjen ku dëshironi ta ruani dhe jepni një emër nëse është e nevojshme.

Karakteristikat kryesore:

 • Shkarkimi i GIF: Karakteristika kryesore do të ishte aftësia për të shkarkuar GIF direkt nga Pinterest. Përdoruesit duhet të jenë në gjendje të fusin URL-në e Pinterest GIF-it që duan të shkarkojnë ose të përdorin një shtesë të shfletuesit për të nisur shpejt procesin e shkarkimit.
 • Opsionet e cilësisë: Ofroni opsione për të shkarkuar GIF në nivele të ndryshme cilësie, duke i lejuar përdoruesit të zgjedhin rezolucionin që i përshtatet nevojave të tyre. Kjo është veçanërisht e dobishme kur përdoruesit duan të balancojnë cilësinë e imazhit me madhësinë e skedarit.
 • Zgjerimet e shfletuesit: Ofroni shtesa të shfletuesit për shfletuesin Chrome që lejojnë përdoruesit të shkarkojnë GIF direkt nga faqet Pinterest. Këto shtesa mund të shtojnë një buton shkarkimi pranë GIF-ve, duke e bërë procesin pa probleme. Browser Extension
 • Përditësimet dhe Mbështetja: Përditësoni rregullisht shkarkuesin për të siguruar përputhshmërinë me ndryshimet në platformën Pinterest. Ofroni mbështetje klientit për çdo çështje teknike ose pyetje që mund të kenë përdoruesit.

 • Përdoruesit futin URL-të e imazheve të Pinterest për të nisur shkarkimet. Shkarkuesi merr dhe ruan skedarin e imazhit nga Pinterest në pajisjen e përdoruesit. Ne nuk ruajmë ose regjistrojmë asnjë skedar, aktivitet nga ju
 • Përdorimi i një Shkarkuesi të imazheve Pinterest mund të cenojë të drejtat e autorit dhe të pronësisë intelektuale nëse nuk përdoret me përgjegjësi. Gjithmonë sigurohuni që të keni autorizimin e duhur për të shkarkuar dhe përdorur imazhet që ju interesojnë.
 • Jo, duhet të shkarkoni vetëm imazhe për të cilat keni të drejtat ose licencat e duhura. Shkarkimi i imazheve me të drejtë autori pa leje është në kundërshtim me ligjet e të drejtave të autorit dhe mund të çojë në pasoja ligjore.
 • Për të shkarkuar imazhet me përgjegjësi: Shkarkoni vetëm imazhe për të cilat keni të drejtë ta bëni këtë. Respektoni të drejtat e autorit dhe të pronësisë intelektuale. Përmbajuni gjithmonë kushteve të përdorimit dhe udhëzimeve të Pinterest.

Note : Shënim: DotSave (Shkarkuesi i imazheve Pinterest) nuk është një mjet i Pinterest, ne nuk kemi asnjë lidhje me Pinterest. Ne mbështesim vetëm përdoruesit e Pinterest që të shkarkojnë imazhet, fotot ose gif-et e tyre në Pinterest pa asnjë problem. Nëse keni probleme me sajtet e tjera të Pinterest Downloader, provoni DotSave, ne po përditësojmë vazhdimisht për t'ua lehtësuar përdoruesve shkarkimin e imazheve, fotove ose gif-ve të Pinterest. Faleminderit!